top of page

Alles over ons

Ons verhaal

Hello Birth is een samenwerking tussen Nicole en Tamira. Nicole is al enkele jaren actief als postpartum professional waarbij ze al vele mama's heeft mogen ondersteunen en begeleiden tijdens en na hun bevalling. Tamira is een gecertificeerd geboortefotograaf en maakt geweldige fotoreportages van de geboorte van nieuw leven. Tamira & Nicole zijn familie van elkaar en tevens trotse mama's van in totaal 5 kinderen.

 

Wij hebben naast ons werk als geboortefotograaf en postpartum zorgverlener een complete webshop gemaakt die een verscheidenheid aan hoogwaardige en betaalbare producten aanbiedt voor de (aanstaande) moeder en kind.

Onze passie voor kwaliteit is vanaf het begin onze drijfveer geweest en zal ons ook in de toekomst blijven motiveren. Het team van Hello Birth weet dat elk product zorgvuldig is samengesteld en uitgekozen om vrouwen te helpen tijdens 
een van de meest transformerende momenten in hun levens: de geboorte van hun kinderen. 

Naast diverse postpartum producten bieden wij ook postpartum care aan in de vorm van massage, yoni-steam, moxa treatment en buikbindingen. 

Hello Birth ondersteunt jou bij het verwerken van je eigen gevoelens en het in balans brengen van je lichaam en geest. Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben elke vrouw die bezig is moeder te worden iets te bieden.
Durf het beste voor jezelf te kiezen en neem contact op of maak een afspraak.

bottom of page