top of page

Aanbod

Providing Everything You Need

header-7-1024x800.jpg

Postpartum Massage

De postpartum massage van Care for Mom is een unieke, verwarmende, kruidenstempel massage gericht op het ondersteunen van het herstel van de postpartum mama; zowel fysiek als emotioneel.​Lees verder

web-moxa-683x1024.jpg

Yoni Steam

De Yoni steam is een helend stoombad voor de baarmoeder, het vaginaal- en perineaal gebied. De speciaal geselecteerde kruiden verzorgen, verkoelen en verzachten eventuele ongemakken na de bevalling. De kruiden in de Yoni steam werken niet alleen fysiek, maar zeker ook emotioneel.

noah-boyer-mXz8dKrpO8w-unsplash.jpg

Moxa Treatment

Moxa is samengeperst bijvoetkruid dat veelal in de Chinese acupunctuur wordt gebruikt. Door de krachtige werking stimuleert Moxa de energie in het postpartum lichaam. Moxa zorgt er voor dat het lichaam kan helen na het harde werken tijdens de zwangerschap en bevalling.

web-buikbinding-683x1024.jpg

Buikbinding

De buikbinding, oftewel het inbinden van het buik- en bekkengebied van de postpartum mama, is een effectieve manier om een nieuwe mama te ondersteunen in haar herstel. De methode die Care for Mom gebruikt vindt haar oorsprong in Maleisië waar het de Bengkung Bellybind wordt genoemd.

Een liefdevolle omhulling

Met een 17 meter lange lap van zacht katoen worden de billen, heupen, buik en een deel van de ribben ingebonden. De stof wordt op een bepaalde manier geknoopt en geeft daarmee fysieke en emotionele ondersteuning. Door de continue druk, zorgt de buikbinding voor een snellere afvoer van bloed, lucht en vocht. Het bekkengebied wordt weer ‘gesloten’, wat een geborgen gevoel geeft. De mama voelt zich hierdoor ‘gedragen’ en veilig.

GeboorteFotografie

DSC_9605-bewerkt.jpg

Een geboortereportage vertelt het verhaal van onvoorwaardelijke liefde, pure emoties en kracht

Mis geen enkel moment!

 

Als geboortefotograaf weet ik als geen ander hoe bijzonder en emotioneel de geboorte van jouw kindje is. Daarom breng ik jouw bevalling in beeld!

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een geboortefotograaf zouden moeten inhuren. Allereerst zijn geboortefoto's een onvergetelijk aandenken aan een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Ze helpen om de herinneringen aan de geboorte van je kind vast te leggen en om deze momenten voor altijd te bewaren.

Daarnaast kan het inhuren van een professionele geboortefotograaf ervoor zorgen dat je minder bezig bent met het maken van foto's tijdens de bevalling. Je kunt je volledig concentreren op het welzijn van je kind en je partner, terwijl de fotograaf zich concentreert op het maken van prachtige foto's.

Bovendien zijn professionele geboortefoto's vaak van hoge kwaliteit en zijn ze een unieke aanvulling zijn op je fotocollectie. Het kan ook helpen om de bevalling goed te verwerken. Als je op zoek bent naar een geboortefotograaf, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en om je te helpen met het regelen van de geboortefotografie die je zoekt.

-> Bevallen in Beeld

bottom of page