top of page

LostPixel Photography is de beste keuze voor lifestyle fotografie.
Kies hieronder naar wat voor soort fotografie je op zoek bent en we helpen je verder.

20211028_extra_005_Z7D_1251.jpg
debabyfotograaf_logo.png
DSC_9605-bewerkt.jpg

Als geboortefotograaf begrijp ik hoe bijzonder en emotioneel deze dag voor jou is. Een geboortereportage zorgt ervoor dat je deze unieke herinneringen voor altijd vast laat leggen, zodat je deze magische momenten voor altijd kunt bewonderen en herbeleven!

Wil je de mooiste momenten van de eerste weken van je pasgeboren baby vastleggen en voor altijd koesteren? De BabyFotograaf is er om professionele newborn foto's te maken met aandacht voor detail en passie voor het vak, creëren we tijdloze beelden die de schoonheid en kwetsbaarheid van je baby vastleggen. Boek vandaag nog een newborn fotoshoot en leg de mooiste momenten van je baby vast voor de rest van je leven!

Image by Priscilla Du Preez

Zoek je een professionele en ervaren event fotograaf voor je volgende evenement? Met oog voor detail en passie voor het vak, leg ik de mooiste momenten van je evenement vast. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of festival, ik zorg voor unieke en sfeervolle foto's die je nog lang zult koesteren. Neem vandaag nog contact op om je evenement vast te leggen op beeld!

Contact Us

Let's work together

Bedankt, er wordt zsm contact met u opgenomen!

  • Whatsapp
bottom of page